1. Fortnite komt naar China

Fortnite komt naar China

Fortnite mobile harkt 25 miljoen binnen

Epic Games heeft in een tweet bekendgemaakt dat ze Fortnite gaan lanceren in China. Daarnaast heeft de mobiele versie van het spel 25 miljoen binnen weten te harken.

China is zoals we weten een grote afnemer van de battle royale-game PUBG. Er waren echter wel wat problemen met het uitbrengen van de game omdat het afweek van 'socialistische kernwaardes'. Een aangepaste versie werd vervolgens in samenwerking met Tencent gelanceerd in China. Epic Games brengt nu dus ook een battle royale-concurrent naar China.

Wanneer Fortnite in China uitkomt wordt niet expliciet vermeld. In het Twitter-bericht is wel een plaatje te zien van een paspoort met een Fortnite-personage en een stempel met de datum 23 april 2018. Misschien dat spelers uit China dus al snel de game kunnen spelen.

Fortnite Mobile

Fortnite voor smartphones is sinds 2 april voor iedereen beschikbaar. In midden maart kon de mobiele game alleen nog maar worden gespeeld als spelers werden uitgenodigd.

De mobiele versie heeft nu al 25 miljoen weten te verdienen met in-app aankopen. Momenteel wordt er gemiddeld 1 miljoen per dag gespendeerd aan skins en andere extra's.

In de ranglijst van meest geld uitgegeven aan apps staat alleen Netflix nog boven Fortnite. Fortnite is alleen nog beschikbaar voor iOS. Epic zegt dat in de aankomende maanden de game ook naar Android komt.

Fortnite Mobile

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren