1. Seizoen 11 van Fortnite introduceert Bots

Seizoen 11 van Fortnite introduceert Bots

Eerlijker voor minder ervaren spelers

In de v.10.40-update wordt het matchmaking-systeem van Fortnite geüpdate en worden er Bots toegevoegd om nieuwe spelers te ondersteunen.
Fortnite

Epic zegtdat ze de keuze voor een verbetering van het matchmaking-systeem hebben gemaakt vanwege het groeiende niveauverschil. De update gaat ervoor zorgen dat spelers gepaard worden op niveau, dit houdt in dat je tegen spelers speelt die ongeveer even goed zijn als jij. Het nieuwe systeem wordt geleidelijk uitgebracht in verschillende regio’s, zodat deze gemonitord kunnen worden.

De Bots vervangen een aantal spelers in een wedstrijd, het idee hierachter is dat beginnende spelers beter kunnen worden, zonder constant neergeschoten te worden door spelers met meer ervaring. De Bots groeien mee met het niveau van de speler, dit betekent dat wanneer spelers beter worden, er minder Bots in hun wedstrijden worden geplaatst. Epic zegt dat de Bots zich hetzelfde gedragen als spelers. De Bots worden pas in Seizoen 11 van Fortnite geïntroduceerd, deze wordt halverwege oktober verwacht.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren