1. Fortnite krijgt patch om crashes te fixen

Fortnite krijgt patch om crashes te fixen

Misschien iets te groot?

Epic Games heeft aangekondigd dat Fortnite een patch heeft gekregen om crashes te fixen.

De patch werd vanochtend zonder onderbrekingen van de servers gelanceerd om 09.00 uur (CEST). Men kon gewoon doorspelen en de statistieken werden ondertussenook nog steeds bijgehouden. Hoogstwaarschijnlijk zijn met de patch serverproblemen verholpen, hadden sommige andere gamers last van glitches, zoals het verdwijnen van een wapen (zier hieronder).

Daarnaast heeft Epic Games zich ook verontschuldigd voor de grote van de patch. Deze was namelijk 10GB.

Naast de patch is er ook een nieuwe foto beschikbaar van de mysterieuze komeet die te zien is in Fortnite. Een speler heeft deze uit de code van de game weten te trekken.

Verder keert de tijdelijke Last Team Standing-modus High Explosives terug in Fortnite: Battle Royale. De modus kwam in december naar de game waarin spelers alleen gebruik konden maken van explosieve wapens en healables. Zo waren alleen de RPG, Grenades en de Grenade Launcher te gebruiken. Tijdens High Explosives v2 kunnen spelers nu ook gebruik maken van de onlangs toegevoegde Remote Explosives, Guided Missile en Egg Launcher.

Tijdens High Explosives v2 zijn traps uitgeschakeld en kunnen spelers wel gebruikmaken van Cozy Campfires, Launch Pads en zijn de spawnrates van onder andere supply drops en loot aangepast.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren