1. 'Fortnite krijgt sniper die door muren heen schiet'

'Fortnite krijgt sniper die door muren heen schiet'

Gevonden door dataminer

Een dataminer heeft een stuk code gevonden in Fortnite, waar een sniper-geweest in staat die door muren heen kan schieten naar de battle royale-game komt.

De data voor het wapen is gevonden nadat update 5.1 werd doorgevoerd. De website Storm Shield One heeft het wapen uit de gamebestanden ontrokken en op hun website staat dat het een"heavy sniper rifle" is met een herlaad tijd van 4.05 seconden. Een standaard bolt-action snipergeweer heeft een herlaad tijd van 2.7 seconden.

De beschrijving van het wapen luidt als volgt: "Sniper Rifle: Heavy. Powerful and accurate rifle with a bolt-action mechanism with an extremely slow reload. Shots pierce through the first wall it hits."

Fortnite: Battle Royale Leaks heeft een foto geplaatst van het wapen (na het verwerken van de code) en lijkt op een 50 caliber Barrett.

Eerder in juni heeft Epic Games gezegd dat men een victory royale moet kunnen halen met verschillende strategieën. "Not every encounter should have to end in a build-off," aldus Epic in Juni.

Kan je wel wat tips gebruiken voor het behalen van de challenges in Fortnite, check dan dit artikel van Michel Musters.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren