1. Fortnite maakt zich op voor groot gevecht

Fortnite maakt zich op voor groot gevecht

Doggus vs Cattus

Het negende seizoen van Fortnite loopt alweer tot een einde. Over twee weken begint het tiende seizoen van het populaire battle royale-spel, wat betekent dat er een groot evenement op de loer ligt.

De speculaties over het grote eindgevecht, dat hoogstwaarschijnlijk plaats gaat vinden, gaan al weken rond. Dataminers gaven de twee giganten al eerder de namen Cattus en Doggus. Er zijn verschillende klokken door het Fortnite-eiland gevonden die aan het aftellen zijn tot een specifiek moment. Deze teller stopt naar verwachting om 20 juli, 20:00 uur Nederlandse tijd. Dit is wanneer het eindgevecht tussen de twee titanen plaats gaat vinden.

Cattus, het gigantische monster dat zich de afgelopen weken in de zee heeft verstopt, sloopt af en toe stukken van het eiland af. Dit doet hij waarschijnlijk om zich voor te bereiden op het gevecht. Doggus, de enorme robot, staat al weken onder constructie in de Pressure Plant.

Het eiland blijft waarschijnlijk niet heel tijdens dit gevecht. Er staan immers overal waarschuwingen verspreidt over het eiland. Fortnite geeft zelf al aan dekking te zoeken op de vliegende platformen die op veel plekken in de map zijn te vinden.

Fortnite

Zie jij het liefst het gigantische monster Cattus winnen, of sta je aan de kant van de Robot Doggus?

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

  • Dit moeten ze ook doen met Apex legends.
  • @CyberFl
    Apex heeft nog genoeg dingen te verbeteren. Ik denk dat ze de map de komende tijd beter met rust kunnen laten en focussen op matchmaking.
  • @GraafTel
    De matchmaking is inderdaad niet zo best. Al merk ik wel minder lagg tijdens het spelen dan eerst.
  • @GraafTel

    Idd, soms zit je alleen omdat er 2 eruit worden gegooid, maar het is echt een heel tof spel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren