1. Fortnite-modders komen met woestijn-map

Fortnite-modders komen met woestijn-map

Niet helemaal koosjer

Twee Duitse YouTubers die onder het kanaal TwoEpicBuddies veel Fortnite-gameplay publiceren komen nu met mod van de Fortnite: Battle Royale-map. Zo is te zien dat de map geheel in woestijn-stijl is versierd.

De woestijn-map is een mod van een de map zoals iedereen die kent. Er zijn alleen bepaalde textures veranderd, aangezien het duo wel dezelfde bomen, constructies en dorpjes tegenkomt. Waarschijnlijk is deze mod mogelijk gemaakt door de textures van de Save The World-modus over te brengen naar de Battle Royale-modus.

Er wordt een voltallig potje met honderd man gespeeld in de mod. Hoe dit potje is gefaciliteerd en welke servers worden gebruikt is onduidelijk. Vooral omdat in de End User License Agreement (eula) staat dat dit soort activiteiten niet zijn toegestaan. Hoe en of Epic Games sancties legt op deze modders en dit soort activiteiten is nog onduidelijk.

De map is door de modders zelf gemaakt en heeft dus naar alle waarschijnlijkheid niks te maken met de introductie van seizoen 5, die volgens geruchten een geschiedenis-thema heeft.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • En… Weer onzinnig fortnite nieuws
  • @Grombeer
    Hater gonna hate ;) het is en blijft een zeer toffe game.
  • @CyberFl, oh ik haat het niet hoor, mijn oudste zoon speelt het ook. Alleen het aantal nieuws berichten gaat nergens meer over. Ik zie liever een artikel over games die ook op de e3 waren die niet eens meedoen in de battle. Zoals strange brigade en world war z.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren