1. Fortnite onthult Borderlands 3-evenement

Fortnite onthult Borderlands 3-evenement

FortniteXMayhem

Fortnite onthult samenwerking met het derde deel van de populaire lootshooter van Gearbox: Borderlands 3.

In een Tweet toont Fortnite een afbeelding met een hoop bekende gezichten uit het Fortnite-universum, maar als je 'goed' kijkt zien we een totaal ander bekend gezicht. Het gaat hier om een Psycho, afkomstig uit het Borderlands-universum. Het evenement waar Fortnite naar hint heet FortniteXMayhem en voor degenen die het niet weten, Borderlands 3 wordt chaos.

Er is inmiddels ook een aankondigingstrailer vrijgegeven van het aankomende evenement. In deze trailer worden twee Borderlands-personages geïntroduceerd: Pyscho en Claptrap. Daarnaast wordt een stukje van de map omgetoverd tot Pandora, bekend van Borderland.

Een samenwerking tussen Gearbox en Epic is trouwens niets nieuws, eerder sloten de twee ontwikkelaars al een deal waarin staat vastgesteld dat de pc-versie van Borderlands 3 tot April 2020 exclusief in de Epic Store verkrijgbaar is. De verwachting is dat het FortniteXMayhem-evenement binnenkort al van start gaat. Borderlands 3 wordt namelijk al over ongeveer twee weken gelanceerd.

Wat het evenement precies gaat inhouden is nog niet helemaal bekend, maar als we de vorige Fortnite-samenwerkingenals referentiekader gebruiken, gaat het om skins en een tijdelijke gamemodus. Dit was namelijk het geval bij de samenwerking met Marvel's Avengers. Bij het Stranger Things-evenement werd ook de Fortnite-map aangepast.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren