1. Fortnite organiseert panel rondom rassenongelijkheid

Fortnite organiseert panel rondom rassenongelijkheid

Panel te bekijken in Party Royale

Fortnite en organisatie ØPUS United houden eenpanel rondom rassenongelijkheid, genaamd We The People.

We The People is bedoeld om de 'dialoog rondom rassengelijkheid in de Verenigde Staten te bevorderen' en 'oplossingen voor systematisch racisme' te behandelen. Verschillende discussies worden gevoerd met zwarte en gekleurde mensen uit de muziek-, sport- en entertainmentindustrie.

Het panel wordt geleid door Van Jones, met oud-hoofdredacteur van Teen Vogue Elaine Welteroth, The Atlantic-schrijver Jemele Hill, rapper Killer Mike en artiest Lil Baby als gasten.

Fortnite organiseert regelmatig evenementen in de game. Zo waren laatst filsm als Inception, Batman Begins en The Prestige te zien en trok een concert van Travis Scott ruim 27 miljoen kijkers.

We The People is vandaag om 15:46 uur te bekijken in de Party Royale-modus van Fortnite. Daarna wordt de uitzending 24 uur lang om het uur herhaald.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Op zich een goede gedachte erachter. Maar of het wat nut heeft bij een hele grote groep mensen die voor hun plezier spelen en dit erin te stoppen…. nee.
 • Goeie actie, gaaf dat Fortnite meer dan een game is geworden. Zie je niet elke game doen met dit soort acties.
 • Goede gedachte. Maar de uitvoering is een wassenneus.

  Wanneer je een panel opstelt voor (rassen)ongelijkheid is het misschien wel zo handig om ook daadwerkelijk verschillende rassen, geslachten en geaardheid in dat panel te hebben. Over ongelijkheid gesproken…

  Deze hele panel is 100% zwart en daarmee gewoon gepamper voor de BLM movements. Lachwekkend.
 • @Ramirez
  Das wel heel vreemd ja…
 • @Ramirez
  Precies.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren