1. Epic introduceert tijdelijke Score Royale-modus in Fortnite-update

Epic introduceert tijdelijke Score Royale-modus in Fortnite-update

En patch laat spelers buschauffeur bedanken

In een nieuwe patch van ontwikkelaar Epic Games is een nieuwe tijdelijke modus verschenen genaamd Score Royale. Ook is er een nieuw item toegevoegd en zijn er nieuwe skins uitgebracht voor Fortnite Battle Royale.

In tegenstelling tot eerdere Limited Time-modi ligt de focus deze keer niet op het overleven tot de speler als laatste overblijft. In Score Royale strijden spelers voor het verzamelen van punten. Deze punten kunnen verzameld worden door het uitschakelen van andere spelers, maar ook door het verzamelen van munten, kisten, munitiedozen en Supply Llamas. De eerste speler die in totaal 2.000 punten weet te behalen wint de game. In duo's zal dit 3.000 punten bedragen en bij squads 4.000 punten. In het begin van de modus zal de storm in een laag tempo het speelveld verkleinen, maar neemt deze in snelheid toe naarmate de game zijn climax bereikt.

Fortnite

Naast de nieuwe LTM voor Fortnite is er ook een nieuw item toegevoegd. De Rift-To-Go geeft de spelers de mogelijkheid om een portaal te openen die spelers naar een hoge locatie verplaatsen en door te skydiven een andere plek opzoeken op de map. Daarmee kan de speler onder andere ontsnappen aan naderende gevaren. Echter blijft het portaal van het item voor een aantal seconden actief wat andere spelers de optie geeft om de vluchtende speler in kwestie achterna te gaan. De nieuwe Rift-To-Go-item heeft een 'Epic' zeldzaamheid en kan dus niet vaak gebruikt worden.

Een ander opvallend detail aan de 5.30 patch notes is het geven van de optie om de buschauffeur te bedanken als de speler de vliegende bus verlaat aan het begin van een game. Met een druk op de knop wordt in de feed een bericht getoond welke speler de buschauffeur heeft bedankt. Dit heeft geen verdere impact op de game. Met de nieuwe patch zijn er verder wijzigingen aangebracht aan de map in Fortnite inclusief een paar wijzigingen in een paar wapens. Meerdere spelers spreken tevens over een paarse lijn die in de lucht zweeft sinds het verschijnen van de nieuwe patch en soms bliksemschichten uitstoot. Het is dan ook nog niet bekend wat het betekent voor de toekomst van de game. Bekijk hier de volledige lijst van de 5.30 patch notes voor Fortnite Battle Royale en Save the World-modus.

Ook zijn er afgelopen week meerdere nieuwe skins uitgebracht voor Fortnite. Zo is er de nieuwe 'Bushido'- outfits uitgekomen die ieder voor 2000 V-Bucks te krijgen zijn inclusief bijbehorende gear.

Fortnite

Fortnite Battle Royale is beschikbaar voor pc, Xbox One, PS4, Nintendo Switch, iOS en Android.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren