1. Fortnite Playground-modus keert morgen terug

Fortnite Playground-modus keert morgen terug

Een uur lang oefenen

De Playground-modus krijgt een nieuwe versie en verschijnt morgen in Fortnite met update 5.2. Dit keer kan men het tegen een ander team opnemen om grote structuren te bouwen, maar ook om te oefenen.

Tijdens de vernieuwde Playground-modus kunnen spelers elk moment van team wisselen. Op deze manier kan men in een uur lang durend potje Playground vuurgevechten oefenen. Daarnaast zijn er honderd lama's te vinden en worden spawnrates omhoog gegooid van onder andere ammo crates en golf carts.

Epic Games heeft ook een nieuw wapen toegevoegd. Het is de Compact SMG die beschikbaar is in Epic, en 'Legendary zeldzaam' is. Het wapen heeft een capaciteit van vijftig kogels.

Compact SMG Fortnite

Een ander cruciale toevoeging aan de update is dat de Slurp Juice gebuft is. Speler krijgen nu namelijk één gezondheidspunt elke 0,5 seconden met een totaal van 75. Is de gezondheidsbalk al vol, dan loopt de schildbalk langzaam vol. Tenslotte kan men een emote, spray en een rugzak verdienen ter ere van de allereerste verjaardag van Fortnite.

Kleine bugfixes zijn te lezen in de patch notes.

slurp juice fortnite

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren