1. Fortnite seizoen 6 nu beschikbaar

Fortnite seizoen 6 nu beschikbaar

Darkness rises en gameplay-beelden

Fortnite seizoen 6 is nu beschikbaar. Verwacht honderd nieuwe beloningen en honderd nieuwe levels met de nieuwe Battle Pass. Spelers kunnen één worden met schaduwen met behulp van door Shadow Stones of de wereld redden van de ondergang. Ook wordt een nieuwe slechterik geïntroduceerd en kun je vrienden worden met je persoonlijke huisdier.

In een tweet van Fortnite werd het nieuwe seizoen aangekondigd, dat een duister thema krijgt. Zogenaamde Shadow Stones zijn verspreid over de wereld. Spelers kunnen fuseren met de duisternis om nieuwe tactieken toe te passen en nieuwe tijdelijke statistieken te krijgen. In het nieuwe seizoen zijn er ook verschillende nieuwe locaties te vinden, zoals de Floating Island, Corn Fields en Haunted Castle. In de wekelijkse winkel is nu Ratatat-machinepistool beschikbaar tot 3 oktober.

Daarbij is een nieuwe vijand genaamd Riot Husky via de storm gearriveerd en hij is voorbereid op de strijd. Bekijk op Epic Games de volledige details.

Fortnite seizoen 6
Fortnite seizoen 6
Fortnite seizoen 6
Fortnite seizoen 6

Fortnite is beschikbaar voor PS4, Xbox One, pc, Nintendo Switch en smartphone.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren