1. Startdatum seizoen vijf Fortnite: Battle Royale bekend

Startdatum seizoen vijf Fortnite: Battle Royale bekend

12 juli van start

Op 12 juli gaat het nieuwe seizoen van Fortnite: Batltle royale van start. Epic Games geeft daarbij spelers een laatste kans om de volledige Battle Pass van seizoen vier binnen te slepen.

Deze aankondiging is op Reddit te lezen. Fans krijgen tussen 29 juni om 10:00 Nederlandse tijd en 2 juli 9.00 twee keer zoveel xp voor het spelen van matches. Dit weekend kan men dus nog de laatste tiers van de Battle Pass proberen vrij te spelen.

Fans zijn al aan het speculeren over de veranderingen die het vijfde seizoen gaat brengen. Op basis van een interactieve map maken spelers op dat de raket die in de Villain's Lair staat gelanceerd gaat worden en er een nieuw gebouw komt in Tilted Towers. Naar de raketlancering wordt bovendien gehint door sirenes die te horen zijn in de buurt van Villain's Lair.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Volgens mij neefje is de hype voorbij en wordt het niet meer gespeeld in de hoge klassen van de basisschool !
  • @darroox
    Ah, misschien tijd om in te stappen dus ;-)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren