1. Fortnite seizoen 2 hoofdstuk 2 onthuld

Fortnite seizoen 2 hoofdstuk 2 onthuld

Servers zijn over een paar uur weer online.

Hoofdstuk 2 van Fortnite's seizoen 2 gaat officieel beginnen. Op dit moment liggen de servers er een paar uur uit en Fortnite laat weten dat de patch aardig groot is.De eerste trailer en details zijn al onthuld.

Fortnite-fans moeten even een paar uur wachten voordat ze de servers van de game weer op kunnen. Vanwege het volgende hoofdstuk zijn de servers van Fortnite even offline. Op Twitter waarschuwt het Fortnite-account dat de patches van dit seizoen groter zijn dan normaal.

Dankzij een aantal dataminers is bekend geworden wat spelers in dit hoofdstuk kunnen verwachten. Aan het begin van het seizoen moeten spelers kiezen tussen team Ghost of team Shadow, de rest van het seizoen zal de speler dit team ondersteunen. De map van het hoofdstuk is inmiddels ook al online verschenen.

Tijdens het seizoen kunnen spelers missies voltooien die bonus skins zullen ontgrendelen voor de Battle Pass-personages. Er zullen ook een aantal "Limited Time Operations" zijn, de uitkomst van deze missies zullen permanente invloed hebben op het eiland.

fortnite

Fortnite maakte eerder al bekend dat het aankomende hoofdstuk te maken heeft met goud.Spelers ontdekten verschillende gouden voorwerpen in de game en het Twitteraccount postte ook verschillende Tweets die hinten naar de aanwezigheid van goud in het nieuwe hoofdstuk.

Fortnite

Daarnaast adverteerde Epic Games ook door een telefoonnummer op billboards te plaatsen met een telefoonnummer. Als je het telefoonnummer belt krijg je dit te horen: “Agency recruitment drive is a go. Happy hunting, agents….Agents, oil rig operation confirmed.” Met tot slot een kattengeluidje.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren