1. Fortnite- skins, emotes en meer gelekt

Fortnite- skins, emotes en meer gelekt

Een winter wonderland

Twitter-gebruiker Lucas7yoshi heeft gelekte skins, emotes en meer verstuurd naar Fortnite News. De gelekte items schijnen gekoppeld te zijn aan de ‘2020 Annual Pass,’ die nog moet komen.

De informatie is gevonden in de game-files van de v.11.30-update. Er is nog geen officiële aankondiging gedaan over toekomstige items die te linken zijn aan de gelekte beelden. Het gaat om verschillende skins, voornamelijk gethematiseerd rondom winter, toepasselijk.

Er is een ijsbeer met een bazooka, draagt Astra verder een outfit met sterrenbeelden en lijkt ‘Frozen Fishstick’ het erg koud te hebben. Ook zijn er nieuwe stijlen die toegepast kunnen worden, zoals Spellbinder (Icewater) en Dogge (Festive). Verder zijn er een aantal nieuwe rug-accessoires en emotes. De 2020 Annual Pass lijkt bomvol content, hier is alles te vinden.

fortnite
fortnite
fortnite
fortnite
fortnite
fortnite
fortnite
fortnite
fortnite

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren