1. Fortnite-stream met YouTuber "elrubius" met ruim één miljoen views een nieuw record

Fortnite-stream met YouTuber "elrubius" met ruim één miljoen views een nieuw record

record na record

YouTube-streamer elrubius heeft het nieuwe record voor meest bekeken stream neergezet, met ruim één miljoen kijkers. Daarnaast is een Nederlander tweede voor het meest aantal gewonnen potjes in Fortnite.

Eerder was het record nog gevestigd door de streamer, Tyler "Ninja" Blevins, die samen met JuJu Smith, rappers Drake en Travis Scott een team vormde. Op het hoogtepunt keken hier 650.000 mensen tegelijkertijd. Hierna werd duidelijk dat Blevins zo'n 500.000 dollar per maand verdient.

Elrubius is een Spanjaard die momenteel 28 miljoen abonnees heeft op YouTube. Hij is 6 jaar geleden op YouTube begonnen met Skyrim-video's.

De stream was onderdeel van een groter project, waar elrubius de 100 beste Spaanstalige Fortnite-spelers op YouTube bij elkaar bracht. Deze YouTubers streamden natuurlijk ook allemaal dezelfde match. Het is dus zeker mogelijk dat veel meer dan 1 miljoen mensen naar dezelfde match hebben gekeken. Zo is de video van de Spaanse-Streamer TheGrefg na de stream, 5.5 miljoen keer bekeken.

Elrubius doet zijn streams hoofdzakelijk in het Spaans. Kortere video's op YouTube ondertitelt hij.

Nederlander op nummer twee

Hoewel Spanjaarden de kroon spannen met het meest aantal kijkers, staat een Nederlander tweede voor het meest aantal gewonnen potjes op Fortnite. Op de site Fortnitetracker is te zien dat een Twitch-streamer genaamd, Svennoss met 2.022 gewonnen potjes wereldwijd tweede is voor pc. In totaal heeft hij 4299 potjes gespeeld. Op zijn Twitch-kanaal zegt hij dat hij ooit zelfs eerste heeft gestaan. Met alle gameplatforms bij elkaar staat hij veertiende voor het meest aantal gewonnen potjes.

Naast Fortnite is Sven ook intensief bezig met andere games. Op zijn Twitch-kanaal zegt hij dat hij in de 0.2 procent zit van League of Legends en wereldwijd 57ste speler is van World of Warcraft.

Ook staan er andere interessante statistieken op de site. Zo leren we dat iemand al 94.667 minuten aan Fortnite erop heeft zitten. Dit zijn ongeveer 66 dagen aan speelplezier.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Ligt het aan mij of is het qua reacties echt mega dood op Insidegamer na de launch van de nieuwe website?
  • @buutvrijAtDeGroteEik
    Klopt ja, dat idee krijg ik soms ook. Vooral de "grote namen" zie ik steeds minder terug.
  • @blue_blade_3

    Zoals kaas…
  • @buutvrijAtDeGroteEik

    [size=2]Klopt, de site is niet overzichtelijk als de vorige, daar zag je alle nieuwsberichten in 1 rijtje met daarachter hoeveel reacties.[/size]

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren