1. Fortnite-update brengt Guided Missile en nieuwe tijdelijke modus naar Battle Royale

Fortnite-update brengt Guided Missile en nieuwe tijdelijke modus naar Battle Royale

Epic Games heeft een nieuwe update uitgebracht voor Fortnite. De 3.4.0-update brengt onder meer de onlangs aangekondigde raketwerper. De ontwikkelaar laat weten dat er een grote kans bestaat dat vanwege de update de Fortnite-servers voor een lange tijd offline kunnen zijn. Houd daar dus rekening mee.

Guided Missile

Woensdag liet Epic in het update-menu van de Battle Royale-modus, dat bij het opstarten te zien is, weten dat het met een nieuw soort raketwerper naar de spelmodus zou komen. Nu laat de ontwikkelaar definitief weten dat de Guided Missile beschikbaar is in Fortnite: Battle Royale.

Via de patch-notes laat de ontwikkelaar weten dat de Guided Missile als epic-variant 105 damage doet tegen spelers en 110 als legendary. Verder kunnen spelers met de raketwerper zelf voor achttien seconden de controle nemen over de afgeschoten raket. Wanneer deze geactiveerd wordt kan de speler zijn personage niet bewegen totdat het klaar is. Tijdens de achttien seconden kan de speler zelf kiezen wanneer zij uit de animatie gaan. Guided Missile is al epic- en legendary te vinden in chests en supply drops en gebruikt Rocket ammo.

Shotguns en Egg Launcher

Verder heeft de 3.4.0-update aanpassingen verricht aan de zeldzaamheidskleuren van shotguns. De Tactical Shotgun komt nu voor als Uncommon, Rare en Epic, waar het eerst Common, Uncommon en Rare was, en Pump Shotgun is nu beschikbaar als Uncommon en Rare, wat eerst Common en Uncommon was. Epic Games laat weten dat de aanpassingen niets verandert aan de kenmerken van de wapens, zoals damage en drop-kansen.

Om Pasen te vieren is de Grenade Launcher cosmetisch omgetoverd tot een heuse Egg Launcher. Eerder gebeurde dit ook al met de kerstupdate in Fortnite. Toen kwam er een Snowball Launcher waarbij de granaten veranderd waren in sneeuwballen die dezelfde hoeveelheid schade doen, en nu is dat het geval met paaseieren.

Sniper Shootout v2 en Boogie Bomb

Met de update keert de zogenoemde Sniper Shootout-modus terug naar Fortnite: Battle Royale. Tijdens de tijdelijke-modus kunnen Battle Royale-spelers alleen gebruik maken van de verschillende soorten Snipers; Bol Action, Semi-Auto, Hunting Rifle en Crossbow. Tijdens Sniper Shootout v2 zijn legendary snipers alleen beschikbaar door het openen van supply drops en epic snipers via chests. Tijdens het spelen van de modus kan heavy ammo op de volgende manieren gevonden worden:

  • Floor: 6
  • Chest: 6
  • Ammo Box: 12
  • Supply Drop: 18
  • Llama: 90


Ook keert de Boogie Bomb terug naar Battle Royale. Deze granaat was vanwege een bug uit de spelmodus verwijderd.

Speel je nou Fortnite: Battle Royale op pc, PlayStation 4 of Xbox One, en wil graag met je vrienden van het andere platform gamen? Bekijk dan snel de special van onze vrienden van Gamer.nl waarin alles duidelijk staat uitgelegd.

En wil je weten wat je het beste kan doen tijdens het spelen van Fortnite: Battle Royale? Check dan ons tips-artikel om de Victory Royale-titel binnen te halen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

  • Had Fortnite bij release aangeschaft, en eigenlijk al maanden niet gespeeld.. Misschien toch weer een keer proberen! Weer een keer een stabiel potje Battle Royale i.t.t. PUBG.. ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren