1. Fortnite-update introduceert helend drankje

Fortnite-update introduceert helend drankje

En nog veel meer

De laatste update van Fortnite, v9.30, brengt een nieuw voorwerp met zich mee genaamd Chug Splash. Dit drankje heelt je personage.

Het drankje herstelt twintig gezondheidspunten en schildpunten van degene naar wie je het drankje gooit. Je kan dus zelf herstellen, maar ook je teamgenoten beter maken. Helaas kunnen ook je tegenstanders genieten van dit drankje. Kijk dus goed uit waar je het drankje heen gooit.

fortnite alles stuk

De update brengt ook vernieuwingen voor de map met zich mee. Het monster uit Polar Peak heeft namelijk nog een populair punt vernietigd. Dit keer is Loot Lake de dupe van het monster.

Ook zijn er een aantal dingen toegevoegd die Epic niet benoemt. Zo hebben spelers in de gamebestanden gevonden dat er een Drum Shotgun is toegevoegd. Ook is er een luchtaanval voorwerp toegevoegd. Het lijkt erop dat deze ingezet kan worden met een rooksein. Op de plek van het rooksein wordt dan een vuurregen gedropt.

Daarnaast is er een veertien dagen zomer evenement ontdekt. Tijdens dit evenement kunnen spelers een aantal gratis items bemachtigen, zoals Peely.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren