1. Fortnite viert première Party Royale met show van Deadmau5 en anderen

Fortnite viert première Party Royale met show van Deadmau5 en anderen

Met Dillion Francis, Steve Aoki en Deadmau5

Epic Games gaat de nieuwe modus van Fortnite, Party Royale, groots vieren met een show. Dat maakte de ontwikkelaar bekend met een trailer.

Op 9 mei gaan Dillion Francis, Steve Aoiki en Deadmau5 live optreden in de Party Royale-première van Fortnite. De nieuwe modus is al live vanaf 30 april, maar een echte première heeft het nog niet gehad. Het eerste live optreden begint om 03:00 uur in de nacht van van vrijdag op zaterdag 9 mei en eindigt een uur later. Epic Games laat via haar website weten dat spelers geen uitnodiging nodig hebben om deze party binnen te komen en dat iedereen welkom is. De artiesten zullen direct na elkaar optreden op Main Stage. Spelers hoeven niet vooraf aanwezig te zijn. Ook als de show al is begonnen mogen ze nog gewoon binnen komen vliegen.

De première van Fortnite’s Party Royale komt ook met een speciaal feestcadeautje. Als een speler op Fortnite inlogt vanaf 9 mei 00:00 tot 11 mei om 16:00 krijgt die gratis de nieuwe Neon Wings Back Bling. Deze vleugels activeren automatisch wanneer er muziek speelt en is dus perfect om te dragen tijdens een Fortnite-show.

Als 03:00 ‘s nachts toch een beetje laat is kunnen spelers de show ook nog op een ander moment meemaken. Op 9 mei start de show om 20:00 met een herhaling en duurt tot 21:00.

De shows op Main Stage zijn slechts een deel van de activiteiten die speler kunnen ondernemen in Party Royale. Zo is het mogelijk om een hindernisbaan af te leggen in de lucht, mee te doen met bootraces of om een Paint Launcher op te halen in The Plaza. De trailer voor de show is hieronder te bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren