1. Fortnite's zwevende eiland maakt eigen plannen

Fortnite's zwevende eiland maakt eigen plannen

De paarse kubus neemt heel Loot Lake in zijn greep

Nadat een mysterieuze paarse kubus aan het eind van seizoen 5 in Loot Lake verscheen, trapte seizoen 6 af met een opstijgend eiland dat bleef hangen in de lucht. Nu is het zwevende eiland in beweging gekomen en staat iedereen voor een raadsel wat het eiland precies gaat doen.

In een tweet van Fortnite is te zien hoe de paarse kubus, ook wel bekend staat als Kevin, onderaan het eiland vastzit. Met een thema als, 'Darkness Rises', weet deze zwevende gebeurtenis ons wel vast te houden over wat nog komen gaat. Heel langzaam verplaatst het eiland zich nu naar het westen, zoals je kan zien in onderstaande video van de streamer CouRageJD.

Onderweg creëert Kevin een kleiner stuk eiland door rotsachtig landschap naar boven te trekken. Dataminers hebben ontdekt dat Kevin gaat groeien komende tijd. Er is een map ontdekt genaamd "CubeGrowth". Het lijkt e dusrop dat Kevin binnenkort veel groter gaat worden in Fornite. Wat kunnen de verdere plannen zijn van Kevin in dit seizoen?

Fortnite

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren