1. Forza Horizon 3 volgende maand verwijderd uit winkels

Forza Horizon 3 volgende maand verwijderd uit winkels

Niet meer te koop

Openwereld-racegame Forza Horizon 3 is vanaf volgende maand niet meer te koop in digitale winkels op pc en Xbox One. Dat is bekendgemaakt via het officiële Twitter-account van de game.

Op 27 september wordt de game en alle bijbehorende DLC verwijderd uit de winkels. De reden voor de verwijdering is niet bekendgemaakt, maar heeft mogelijk te maken met licenties in de game, bijvoorbeeld voor auto's of muziek. De ontwikkelaar noemt het de "End of Life"-status.

De servers van de game blijven overigens wel online, zodat iedereen die de game heeft het gewoon kan blijven spelen. Ook kan het spel gewoon gedownload worden als je hem al hebt gekocht.

Voordat de game volgende maand wordt verwijderd, is hij met een flinke korting te koop in Microsofts digitale winkels. De game en de Expansion Pass met de uitbreidingen Blizzard Mountain en Hot Wheels wordt met ongeveer 70 procent korting aangeboden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren