1. Route-creator komt morgen naar Forza Horizon 4

Route-creator komt morgen naar Forza Horizon 4

Update bevat ook nieuwe stories

Via een gratis update wordt morgen een route-creator aan racegame Forza Horizon 4 toegevoegd.

Met de route-creator kunnen spelers een plek op de map waar een bestaand event begint kiezen, en vanuit daar hun eigen route met checkpoints plannen om zo races te maken. Gamers willen deze mogelijkheid al sinds de eerste Forza Horizon in de franchise terugzien en Playground Games voegt dit morgen dus toe.

In de update zitten ook nieuwe 'stories'. Deze evenementen hebben elke keer een eigen thema. De stories van deze week laten spelers tien episodes van een televisieserie over klassieke Britse auto's filmen. Men kan een Bentley 8 Litre vrijspelen die normaal voor meer dan een miljoen in-game credits over de toonbank gaat.

Tot slot start deze week ook het zomerseizoen in Forza Horizon 4, dat nieuwe seizoensevenementen en andere content met zich meebrengt.

Forza Horizon 4

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren