1. Fotomodus op komst in God of War

Fotomodus op komst in God of War

Blue steel voor Kratos

Tijdens een livestream voor de lancering van God of War toonde Sony Interactive Entertainment een aankomende fotomodus.

In de fotomodus kan je Kratos en Atreus allerlei hilarische expressies geven. Zo kan je onder andere Kratos een duckface geven of Atreus zijn tong laten uitsteken.

Naast de humoristische kant van de fotomodus kan je ook allerlei vette composities maken. Zo kunnen spelers met filters of saturatie spelen. Bepaalde personages kunnen ook uit een shot worden verwijderd. Atreus hoeft dus niet niet in beeld te zijn als de speler dat niet wilt.

Kratos God of War foto-modus

De update komt 'post launch' maar er is nog niets bekend over een eventuele datum. Men moet dus nog maar even wachten totdat Kratos met een Magnum of Bue Steel look kan worden versierd.

Cory Barlog, de regisseur van de nieuwe God of War is ook te zien in de video. Hij was zeker te spreken over alle positieve reviews die zijn uitgekomen. Zo heeft hij een video online geplaatst waarin hij duidelijk geëmotioneerd is.

God of War kratos foto-modus duck face

Ligt God of War nog steeds niet op de deurmat? Om je nog even bezig te houden, kan je de review nog even lezen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Kiek altijd goed, ik moet zegen dat ik er eerder nooit fan van was laatste tijd wel.
    Ook in origins heb geloof ik even lang in de foto modus gezeten als dat ik de game heb gespeeld XD
  • Vind het oprecht een mooie en toffe game, maar ik moet wel zeggen dat Sony een beetje moet gaan opletten dat niet al hun games dezelfde formules gaan krijgen, anders krijgen we dadelijk een Ubisoft 2…..neem niet weg dat het wel allemaal toffe games zijn hoor

    Want ik zie heel veel dingen van andere games vaun terug in de game, bijv de compass van Horizon, en de dinamiek tussen de personages van Last of Us en Uncharted…beetje zonde dat de games teveel opelkaar gaan lijken zo.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren