1. A Total War Saga: Troy krijgt donderdag een fotomodus

A Total War Saga: Troy krijgt donderdag een fotomodus

Update bevat ook Artemis

Vanaf aanstaande donderdag kunnen A Total War Saga: Troy-spelers een gratis fotomodus downloaden.

Dat is via de blog van de game aangekondigd. "De krachtige nieuwe fotomodus brengt meer dan twintig verschillende opties om je in-game shots mee aan te passen, of het nou om epische gevechten tussen gigantische legers, zenuwslopende Hero-duels of simpelweg een sereen landschap gaat."

De fotomodus bestaat uit vier categorieën: Scene, Camera, Filters en Frames. Gebruikers kunnen onder andere de diepte en focus distance van de foto aanpassen, alsmede lens flare, filmkorrels en vignette toevoegen.

De nieuwe update voegt ook een nieuwe god aan het Divine Will-systeem toe in de vorm van Artemis, die geassocieerd wordt met de wildernis, wilde dieren en de maan. Daarmee ontvangen spelers ook een nieuwe tempel, de nieuwe Epic Agent Orion en een nieuwe lichte boogschutter-unit.

Total War Saga: Troy draait om de hellenistische periode, waarin Griekenland oorlog voerde met diverse landen en steeds meer gebieden veroverde. Het verhaal is losjes gebaseerd op Homeros' Iliad. De strategiegame is beschikbaar op pc, Mac en Linux. Troy is zoals alle games in de Total War-reeks ontwikkeld door The Creative Assembly. De game is te vinden op de Epic Games Store en moet volgende zomer ook op Steam verschijnen.

A Total War Saga: Troy
A Total War Saga: Troy

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren