1. FromSoftware bevestigt dat Elden Ring nog altijd in ontwikkeling is

FromSoftware bevestigt dat Elden Ring nog altijd in ontwikkeling is

Maar wanneer krijgen we meer te zien?

Elden Ring, de nieuwe game van Dark Souls-ontwikkelaar FromSoftware, is nog altijd in ontwikkeling.

Dat bevestigt de studio via Twitter. In het Japanstalige bericht meldt de ontwikkelaar in eerste instantie dat er een gratis update uit is gekomen voor Sekiro: Shadows Die Twice. In een vervolgtweet wordt gemeld dat het bedrijf nog altijd werkt aan Elden Ring. "We hopen dat jullie er naar uitkijken."

Elden Ring werd tijdens E3 vorig jaar onthuld voor PlayStation 4, Xbox One en pc.Het spel heeft een open spelwereld en spelers bezoeken verschillende koninkrijken. Daarbij is de game hevig geïnspireerd door Noorse mythologieën. A Song of Ice and Fire-schrijver George R.R. Martin heeft een adviserende rol bij de game. Bandai Namco geeft het spel uit.

Buiten een eerste CGI-trailer zijn er nog nauwelijks details over Elden Ring. Sinds de eerste onthulling is het spel ook niet verder getoond. Fans wachten dan ook al geruime tijd op meer informatie over de game. Ondertussen heeft Bluepoint een remake gemaakt van FromSoftware's Demon's Souls. Deze remake komt vanaf de lancering van de PlayStation 5 op 19 november beschikbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren