1. FromSoftware sluit remaster van Demon's Souls door andere studio niet uit

FromSoftware sluit remaster van Demon's Souls door andere studio niet uit

Er is dus hoop

FromSoftware zelf is niet van plan een remaster van Demon's Souls te maken, maar een andere studio mag hem wel maken.

In een interview met Game Informer, meldt FromSoftware-president en Demon's Souls-regisseur Hidetaka Miyazaki dat. "Het is een beetje zoals wanneer je iets schrijft wanneer je jonger bent. Als je terugkijkt op ouder werk, denk je, waar was ik in hemelsnaam mee bezig? Ik schaam me er niet voor, maar ik blik niet graag terug op ouder werk."

Hij vervolgt: "Maar als (een remaster) door een studio gemaakt wordt die erg houdt van het origineel en zij er hun hart en ziel in steken, zou ik er van genieten. Maar het is uitdagend, want ik heb mooie herinneringen. Denken aan een remaster geeft mij vlinders in mijn buik en maakt me nerveus, dus het is ingewikkeld. Maar ik begrijp dat er veel spelers zijn die erg van Demon's houden, dus als een studio het voor elkaar krijgt, zou ik er vrede mee hebben."

Vorig jaar verscheen er een remaster van Dark Souls. Dit was een spiritueel vervolg op Demon's Souls, de eerste Souls-game van FromSoftware. Verscheidene fans vragen al geruime tijd om een remaster van deze game.

Demon's Souls

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Lijkt me tof, heb dat deel nooit gespeeld. Al mogen ze de game dan wel echt remaken, de remaster van Dark Souls was weinig bijzonder.
  • Oeiiiii Demon's Souls, toch wel de moeilijkste en uitdagendste in de reeks

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren