1. 'FU'-Shirts van Overwatch-team Fusion verboden

'FU'-Shirts van Overwatch-team Fusion verboden

FU too

Het Overwatch-team Fusion mocht hun shirts niet dragen op de halve finales van de Overwatch League.

De staf van het team let aan Dot eSports weten dat de shirts verbannen waren door de Overwatch League. Om deze reden kwamen ze in zwarte shirts opdagen in plaats van hun gebruikelijke jerseys. Zelfs zonder de grote letters FU op hun borst wisten ze echter de halve finale binnen te slepen. In een tweet zeiden ze dat het waarschijnlijk is omdat de shirts "too hot" is voor mensen.

De letters staan voor Fusion University, de sponsor van het team. Echter valt het niet bij iedereen goed omdat het ook een veelgebruikte afkorting is voor 'fuck you'. Om deze reden is moesten ze andere kleding dragen. Ook in de finaleronde droeg Fusion zwarte t-shirts en daarin kampioen geworden van het toernooi.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Super fijn dat de politieke correcte saus ook hier overheen kan. Want laten we eerlijk zon klein woordgrapje kan eeeecht niet
  • Wat een zottigheid weer…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren