1. Fysieke versie Flight Simulator bevat tien disks

Fysieke versie Flight Simulator bevat tien disks

Niet alles nodig om de simulator te spelen

Mensen die een fysieke versie van Microsoft Flight Simulator kunnen een goed gevulde hoes verwachten. De fysieke game bestaat namelijk uit maar liefst ten disks.

Dat zegt ontwikkelaar Mathijs Kok van Aerosoft, een van de makers van de simulator, op een forum. In het bericht zegt hij dat alle edities tien disks hebben, maar dat de Premium editie in een mooiere verpakking zit. “De sim zelf is relatief klein en de gestreamde inhoud van derden en online is volledig optioneel, dus de schijven bevatten voornamelijk de wereld en vliegtuigen geleverd door Microsoft die nodig zijn om de sim te laten werken. Het zijn een heleboel assets op een heleboel schijven, eigenlijk. Dit is veruit de grootste speciale editie voor elk spel in decennia”, zegt Kok op het Forum.

Flight Simulator

“Wanneer je de simulator installeert, zal de sim onmiddellijk de servers bijwerken en krijg je de allernieuwste versie voor de simulator zelf en wordt alle inhoud bijgewerkt," zegt hij. "Dit is een simulator die afhankelijk is van de Cloud als je alles ten volste wil benutten. De fysiek versie maakt het dus mogelijk voor mensen met een langzamere internetverbinding om de sim te installeren zonder de ' onnodige inhoud' te downloaden. De simulator is dus in alle opzichten 100% hetzelfde. De fysieke retail-versie geeft je gewoon een mooie doos, gedrukte handleiding en ongeveer 90 GB die je niet hoeft te downloaden. Er is geen verschil tussen de fysieke retail versie en de digitale versie die Microsoft online verkoopt."

Flight Simulator komt 18 augustus uit op de pc. Een releasedatum voor de Xbox One is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Dat zijn er niet te weinig.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren