1. Ga naar de Ubi Summer Camp met onze prijsvraag

Ga naar de Ubi Summer Camp met onze prijsvraag

Goodies!

De derde editie van Ubi Summer camp gaat deze maand van start maar daar moet natuurlijk wel bezoekers namens Insidegamer.nl naartoe! Daarom mogen wij wij twee kaartjes weggeven zodat jij wellicht (met een vriend of vriendin) naar het event kan.

Tijdens de Ubi Summer Camp mogen bezoekers zelf een kijkje nemen bij het Nederlandse kantoor van Ubisoft, aangezien daar het event plaatsvindt. Daarnaast kan je gezellig aan de slag met nieuwe games van de ontwikkelaar onder het genot van een hapje en een drankje. Het evenement is op woensdag 25 juli van 17.30 tot 21.00 uur. Bezoekers van de Ubi Summer Camp gaan uiteraard niet met lege handen naar huis!

Wil je dus graag titels van Ubisoft checken tijdens de ultieme gamesessie, mail dan naar prijsvraag@insidegamer.nl met onderwerp 'Ubi Summer Camp' en laats ons weten in welke oude Ubisoft-game nieuw leven geblazen moet worden en waarom.

Ubi Summer Camp

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Geef dit gratis aan Meta sowieso zou ik zeggen
  • @mightybundy
    Dat zou wel machtig mooi zijn
  • @mightybundy
    Heeft die niet een eigen ruimte al daar op kantoor?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren