1. Sekiro: Shadows Die Twice - Nieuwe info bekend uit stream

Sekiro: Shadows Die Twice - Nieuwe info bekend uit stream

De game speelt zich af tijdens de Sengoku-periode

In een Q&A vertelt FromSoftware meer over de aankomende game Sekiro: Shadows Die Twice.

De Q&A werd gestreamed op Twitch. In de stream vertelt FromSoftware dat Sekiro: Shadows Die Twice zich afspeelt in Japan. De fictieve setting is gebaseerd op de Sengoku-periode (1465-1500) in Japan.

In de game wordt een breed scala aan mechanieken aangeboden, waaronder stealth. Doodgaan is daarnaast een onderdeel van het spel, men kan namelijk herrijzen uit de dood en dit gebruiken als voordeel. Ook kunnen spelers vijanden in de rug te steken nadat ze zelf het loodje hebben gelegd. Deze functie is echter niet constant beschikbaar. FromSoftware legt nog niet uit hoe dit spelelement precies in elkaar steekt.

Wel zegt Dualshockers tijdens de Q&A op Twitch: Stealth does play a role in the game, but it’s not the focus. Being caught and getting into a fight is not a failure. Stealth is a way to even the odds and strategically approach a battle that may have seemed impossible. There are a lot of “really cool moves” that can be used from stealth that can give the player a pretty big advantage if used smartly.

Meer duidelijkheid over hoe stealth precies een optie is in Sekiro: Shadows Die Twice is nog niet bekend.

Sekiro: Shadows Die Twice

Sekiro bestaat enkel uit singleplayer. FromSoftware heeft hiervoor gekozen om meer speelvrijheid aan te bieden.

Sekiro: Shadows Die Twice

FromSoftware laat tevens weten dat het verhaal rondom Sekiro makkelijker kan worden begrepen ten opzichte van hun andere games. De hoofdpersoon heeft zijn eer en alles daaromheen verloren. Om zijn eer terug te winnen moet hij zijn jonge meester redden van de zogenaamde Hashino-clan.

Sekiro is geen game die vol zit met cinematografische hoogstandjes, de game gebruikt in plaats daarvan een FromSoftware manier van verhaalvertelling. Zo zit de wereld vol met objecten die naar het plot verwijzen.

Sekiro: Shadows Die Twice komt begin 2019 uit voor Xbox One, PS4 en pc. Een exacte releasedatum is niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren