1. Dota 2 krijgt voice-pack met stem van Gabe Newell

Dota 2 krijgt voice-pack met stem van Gabe Newell

Voice-pack wordt verkrijgbaar met de Battle Pass

Tijdens The International Tournament is bekendgemaakt dat er een voice-pack komt voor de gratis MOBA Dota 2. In de voice-pack is de stem te horen van Valve-oprichter Gabe Newell.

De voice-pack met de oprichter van Valve wordt door het bedrijf beschikbaar gesteld via de Battle Pass van Dota 2. De Battle Pass van de game is voor tien dollar te verkrijgen en een kwart van die opbrengsten wordt toegevoegd aan de prijzenpot van The International. Deze prijzenpot, die inmiddels op meer dan 25 miljoen dollar staat, is tevens al de grootste in de geschiedenis van e-sports.

Met het toevoegen van de stem van Gabe Newell is de kans groot dat de inkomsten van de Battle Pass alleen maar zal stijgen en de prijzenpot van het toernooi nog meer zal vergroten.

De aankondiging van de voice-pack werd via een geestige sketch-video bekend gemaakt. In de video is Gabe Newell te zien in een studio die duidelijk moeite lijkt te hebben met het tonen van emoties en enthousiasme voor het inspreken van de voice-lines. Bekijk hieronder de volledige video.

Dota 2 is gratis te spelen en verkrijgbaar op Steam.

In een video van het YouTube-kanaal DotaBoyz zijn alle voice-lines te horen van Gabe Newell die in Dota 2 zijn inbegrepen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren