1. Galar-versie van Ponyta exclusief in Pokémon Shield

Galar-versie van Ponyta exclusief in Pokémon Shield

Moeilijk vangbaar

Tijdens een 24 uur-stream van Pokémon Sword en Shield is een nieuwe Galar-pokémon ontdekt. Het gaat hier om de Galar-versie van Ponyta en deze kleurrijke pokémon is alleen te vangen in Pokémon Shield.

Alerte fans zagen een eenhoorn-achtige pokémon rond galopperen in de achtergrond van een Pokémon Sword en Shield-stream. The Pokémon Company heeft inmiddels bevestigd dat het om de Galar-versie van de vuur-pokémon Ponyta gaat.

De Galarian Ponyta is enkel verkrijgbaar in Pokémon Shield en dit maakt de keuze tussen Sword en Shield des te moeilijker. Eerder maakte de ontwikkelaar namelijk bekend dat een evolutie van Farfetch'd , genaamd Sirfetch'd, exclusief in Pokémon Sword verkrijgbaar is.

De Galarian Ponyta is een verlegen pokémon met geheimzinnige krachten en dat is te zien als we naar de krachten van het beestje kijken. Zo kan Ponyta gebruik maken van de Pastel Veil-aanval en Run Away. Wanneer Pastel Veil wordt gebruikt kunnen haar teamgenoten niet vergiftigd worden en bij Run Away rent het beestje weg (verrassing). Het gaat dus nog een hele klus worden om Ponyta te vangen. Verder zien we dat de manen van Ponyta bij de Galar-versie zijn gemaakt van suikerspin in plaats van vuur.

Pokémon Sword en Shield verschijnen 15 november voor Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Ik ben hier geen fan van. Ik hoop dat de geruchten kloppen en dat het een "split-evo" wordt met eennl dark type male.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren