1. Game of the Year Edition Sekiro verschijnt op 28 oktober

Game of the Year Edition Sekiro verschijnt op 28 oktober

Gratis te downloaden

Fromsoftware heeft een trailer uitgebracht voor de Game of the Year Edition van Sekiro: Shadows Die Twice.

De nieuwe editie betreft een gratis update voor bezitters van de game en voegt een aantal nieuwe features toe. Zo verschijnen de Gauntlets of Strength, een boss rush-modus waarbij spelers achter elkaar eindbazen moeten verslaan. In het verlengde daarvan komen Reflections beschikbaar, een manier om eerder verslagen bazen opnieuw te bevechten.

Ook zijn er nieuwe skins voor het hoofdpersonage Wolf en kunnen spelers via Remnants gameplay opslaan. Daarmee is het mogelijk om clips van dertig seconden te delen met anderen om hints te geven hoe bepaalde delen van de game aangepakt moeten worden.

De update is vanaf 28 oktober gratis te downloaden

Sekiro: Shadows Die Twice verscheen in maart 2019 voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Ontwikkelaar won onder andere de prijs voor Game of the Year op The Game Awards.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Maar dit is dus geen eigen release op de next gens met grafische update? Heb daar op gewacht bij Control en zou hetzelfde doen met Sekiro.

    Maar backwards compatibility mode kan natuurlijk ook met deze update. Ik dacht dat op Series X de framerate dan in ieder geval verdubbelde. Sekiro en Control zijn de twee voornaamste games van deze generatie die ik nog heel graag wil spelen, maar de hele tijd het gevoel gehad dat die op mn oude Xbox niet helemaal tot hun recht komen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren