1. GameFreak zoekt werknemers voor nieuwe 'core' Pokémon-game

GameFreak zoekt werknemers voor nieuwe 'core' Pokémon-game

23 posities in totaal

GameFreak is op zoek naar nieuwe werknemers om te werken aan een nieuwe core-game in de Pokémon-franchise. De Japanse ontwikkelaar plaatste een vacature op Twitter.

Vandaag vindt de Pokémon Presents-presentatie plaats waar GameFreak de laatste ontwikkelingen rond de populaire franchise bekend gaat maken. Nu lijkt het erop dat Gamefreak bezig is met een geheel nieuwe Pokémon-game. De ontwikkelaar is namelijk op zoek naar 23 nieuwe werknemers om te helpen bij de ontwikkeling. Het gaat om functies als programmeurs en ontwerpers. De vacature is hieronder te bekijken.

Om wat voor Pokémon-game het gaat is nog bekend. In de vacature staat dat het gaat om een nieuw deel in de ‘core’ Pokémon-franchise. Dit kan duiden dat het gaat om een nieuwe volwaardige rpg over de vechtende monsters.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Waarschijnlijk volgende week meer nieuws hierover! :D
 • @PietS.
  Laten we hopen dat ze flinken stappen zetten richting een echte open wereld game! Zie het al helemaal voor me; door een bos lopen waar de Noctowls je zitten aan te kijken, rattatas die in de stad bij het riool kruipen en een grote wailord die je in de verte in de zee boven het water uit ziet springen.

  Een mens mag hopen toch?
 • @blue_blade_3

  Ik hoop met jullie mee!
 • @Mister Frowdo
  "Thoughts and prayers"
 • @blue_blade_3

  I hear you, sister!
 • @Mister Frowdo

  Mag #$%*@ ook wel eens tijd worden dat ze die game gaan maken.
 • Hopelijk voor de verandering eens een deftige core game die z'n geld waard is.
 • Gelukkig, Sword and Shield waren tests om te laten zien wat slechte Pokémon games zijn en nu het echte werk.
 • Haha ik hoop nergens op. Hek bij Shit and Shit al gedaan ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren