1. Zo ziet Cyberpunk 2077 er op Xbox One X en Xbox Series X uit

Zo ziet Cyberpunk 2077 er op Xbox One X en Xbox Series X uit

Game komt op 10 december uit

CD Projekt Red heeft met een livestream vol met gameplay getoond hoe Cyberpunk 2077 er op Xbox One X en Xbox Series X uitziet.

Dat deed de ontwikkelaar gisteravond tijdens een plotselinge Night City Wire-livestream. Het is voor het eerst dat de consoleversie van de game uitgebreid wordt getoond. De livestream duurt ongeveer tien minuten.

De Xbox Series X-gameplay die wordt getoond, is overigens de Xbox One-versie die via backward compatibility wordt gespeeld. Pas in de loop van volgend jaar verschijnt er een next-gen update voor de game, waardoor hij nog beter moet lopen op de next-gen consoles.

CD Projekt Red laat weten dat het voor release een soortgelijke livestream uit gaat zenden met gameplay van de game draaiende op een PlayStation 4 en PlayStation 5. Wanneer deze livestream online komt is nog niet bekend. Morgenavond zendt het bedrijf wel een andere Night City Wire-livestream uit, dat onder andere draait om de rol die acteur Keanu Reeves in de game speelt.

Cyberpunk 2077 komt op 10 december uit op pc, Xbox One en PlayStation 4, en is dan via backward compatibility ook speelbaar op Xbox Series X, Series S en PlayStation 5.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Echt zo'n zin in deze game. Kreeg gister bericht van Sony, of ik mijn geld terug wilde vanwege mijn pre-order. Nee hoor hou mijn geld maar en breng die game uit!
 • Ik ga toch wachten op de next gen patch denk ik.
 • Ga deze op mijn One X spelen aangezien dat in principe dezelfde versie als de Series X versie is op dit moment en ik de waardevolle opslag van de Series X daar dus niet voor wil gebruiken. De langere laadtijden en misschien minder stabiele framerate neem ik dan maar voor lief.
 • @Real13
  Serieus? Dit ga je toch niet in een mindere kwaliteit en aangenamere rit (minder laadtijden) spelen, terwijl je beter kan omwille van opslag besparen…?
 • @SmartTies Kwaliteit is op laadtijden na hetzelfde en dat extra wachten maakt me niet zoveel uit want dat heeft geen invloed op de graphics/gameplay. Ik speel dan alsnog gewoon de beste console versie van dat moment maar dan met wat langere laadtijden.
 • @Real13
  Okay. Ik heb ze allebei ook nog staan, maar dat is omdat de 4K blu-ray speler van de One X nog beter draait (de Series X heeft geen echt zwart op het moment), maar games spelen doe ik liever op de Series X nu. Zeker met het Quick Resume, wil ik niet meer terug.

  O en persoonlijk vind ik een stabiele framerate nog het belangrijkst. Belangrijker dan een 4k resolutie bijvoorbeeld.
 • @SmartTies series x heeft wel meer niet. de multiplatform games draaien allemaal beter op de ps5. ik hoef die series x niet. ps5 wel, maar wordt moeilijk weer te bestellen. xbox one x heb ik voor de gamepass ultimate, vandaag nog even tetris effect gespeeld, heerlijke old school game, in een prachtig vernieuwend jasje.
 • @klaasje15
  Klopt. De launch games kampen met het feit dat ze geoptimaliseerd zijn met de oude devkits en dus niet optimaal gebruik maken van de Series X. Straks 'schijnt' het allemaal in het voordeel van de Series X te draaien volgens insiders.
 • @SmartTies Ja dat zeggen ze, gaat niet gebeuren man. ps5 heeft betere i/o ssd architectuur, betere aangepaste gpu en api plus ssd die 2 keer zo snel is. mark cerny heeft gelijk gehad man. wat een baas die man
 • @klaasje15
  Het XDK probleem komt bij mij ook een beetje over als hetzelfde lulverhaal van 'Power of the Cloud' met de Xbox One destijds. We gaan het zien. Nu werkt alles in het nadeel van Microsoft in ieder geval.
 • @Real13
  Ja de next gen update komt pas later.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren