1. Elf minuten van geannuleerde Sucker Punch-game Prophecy gelekt

Elf minuten van geannuleerde Sucker Punch-game Prophecy gelekt

11 minuten opgedoken

Er zijn gameplaybeelden van een geannuleerde Sucker Punch-game genaamd Prophecy uitgelekt. De beelden verschenen eerst op het social media-platform VK.

De gelekte video duurt ongeveer 11 minuten en gaat over een geannuleerde game met de naam Prophecy. De hoofdpersoon in de game is Abel Tavora, de meestgezochte dief in de Franse provincie Gascogne. In de video wordt de dief achterna gezeten door een groep soldaten en moet hij uit de stad zien te ontsnappen. Hij maakt daarbij gebruik van een uniek soort poeder waarmee hij mensen in brand zet. De video op VK doet het helaas niet meer, maar de gameplaybeelden zijn ook op het gameforum Joy Freak geplaatst waar deze nog te bekijken is.

Gascogne is een interessante locatie voor Sucker Punch. In een recente blogpost werd gemeld dat ze eerst overwogen een game in het tijdperk van de Drie Musketiers of piraten te maken, voordat ze op de Japanse setting voor Ghost of Tsushima kwamen. Gascogne is de provincie waar de musketier d'Artagnan is geboren. De kans is groot dat Prophecy het Drie Musketiers-project was waar de ontwikkelaar aan zat te denken.

Ghost of Tsushima is nu uit op PlayStation 4.

Prophecy

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Hoewel dit er heel erg interessant uit ziet, ben ik erg blij dat ze uiteindelijk hun focus op Ghost of tsushima hebben gelegd. Man man man wat een game is dit zeg alle checkboxjes die een open wereld action game moet hebben worden voor aangevinkt.


    Maar hopelijk gaan ze ooit Prophecy alsnog afmaken ( al is dit waarschijnlijk valse hoop)
  • @Meta_coola Ik zit er ook lekker in. Ben nog niet zo ver hoor (Act 1). Hoe vind je de game in vergelijking met de recentere Assassins Creeds? Ik heb die namelijk nooit gespeeld, maar hoor van meerdere dat het de nodige gelijkenissen vertoond.
  • @Jorn6810

    Qua verhaal en gfx onpar met huidige AC games. Qua gameplay soms net zoals de Ezio trilogie era. Combat (mede door de katana) net iets beter dan AC.
  • Ghost of tsushima vind ik persoonlijk een meester werk je kunt dit niet vergelijken met een AC game speelt toch weer anders maar verhaal is echt rete goed vertelt en uitgediept enige min punt en dat is mijn menig je kunt geen lans of een ander zwaard pakken dat is voor mij een kleine beperking voor verder deze puike game

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren