1. Gameplaybeelden van No More Heroes 3 ‘gelekt’

Gameplaybeelden van No More Heroes 3 ‘gelekt’

Hoofd zat in de weg

Er zijn gameplaybeelden de Nintendo Switch-game No More Heroes 3 gelekt. Het complete beeld is echter niet te zien, omdat het hoofd van ontwikkelaar Goichi "Suda51" Suda zat ervoor.

Het ‘lek’ gebeurde tijdens de laatste minuten van de New Game+ Expo 2020 Showcase. In die laatste minuten vertelde Suda een speciale boodschap over dat gamers deze periode kunnen om meer games op te pakken en te gaan spelen. Terwijl hij met zijn boodschap bezig was waren er plotseling beelden van de nog niet uitgekomen No More Heroes 3 te zien in de achtergrond. Suda leek het niet door te hebben en ging door met verhaal. Kijkers konden alleen maar een gedeelte zien, want een groot deel van de achtergrond werd geblokkeerd daar het hoofd van de ontwikkelaar.

Op Twitter zegt Suda dat het gaat om ‘een ongelukkige editing-fout’, maar fans zijn ervan overtuigd dat dit ‘lek’ gepland was. Zijn tweet is hieronder te bekijken. No More Heroes 3 moet dit jaar gaan uitkomen op de Nintendo Switch. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren