1. Gameplaytrailer Nier Reincarnation toont combat

Gameplaytrailer Nier Reincarnation toont combat

Binnenkort speelbaar in Japan

Een nieuwe trailer voor Nier Reincarnation toont onder andere de combat met meerdere personages.

De trailer hint naar turn-based gevechten met teams van drie personages, die allen beschikken over twee vaardigheden. Ook lijken gevechten in golven te gebeuren. Beide aspecten zijn echter nog niet bevestigd.

In Nier Reincarnation volgen spelers een nog naamloze protagonist en een spook genaamd Mama door cages, een soort dungeons. Het verhaal is volgens regisseur Yoko Taro verbonden met de vorige Nier-games en wordt in de toekomst uitgebreid middels updates. Ook werd eerder bekend dat de game microtransacties in de vorm van een gatchasysteem bevat.

Op 29 gaat in Japan een gesloten bèta voor de game van start. Een westerse releasedatum is nog niet bekend. Ondertussen werkt ontwikkelaar Toylogic aan Nier Replicantver.1.22474487139..., een remaster van de Japanse versie van het eerste deel.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • ik heb de tweede ook gespeeld en kan niet zeggen dat ik daarvan onder de indruk was
    weer z'n duister japans verhaal waar niemand een touw aan kan vastknopen gevechten zijn redelijk maar na mijn mening niet echt interessant nee deze laat ik voorbij gaan als je hem kunt kopen maar mijn mening een ander kand er echt anders over denken

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren