1. Ninja Gaiden 2 naar Xbox One backwards compatibility

Ninja Gaiden 2 naar Xbox One backwards compatibility

In totaal komen er zes games naar Xbox One Enhanced

Tijdens de Xbox Inside-show deelde Microsoft dat Ninja Gaiden 2 naar Xbox One backward compatibility komt. Daarnaast zal de game ook Xbox One enhanced worden, wat inhoudt datdat de game negen maal de resolutie op het systeem draait.

Ninja Gaiden 2 is niet de enige game die Xbox One Enhanced wordt. Ook Splinter Cell: Double Agent, Splinter Cell: Conviction, Splinter Cell: Blacklist, Fable 2 en Fable 3 worden geüpgradede voor het systeem.

Xbox One S All Digital Edition

Tijdens de Inside Xbox-stream zijn meerdere onderwerpen besproken. Zo komen er nieuwe modi naar Sea of Thieves, is er informatie over de Xbox Game Pass Ultimate vrijgegeven en zijn er bovenal een aantal geruchten over de Xbox One S All-Digital Edition bevestigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Oh dat is erg goed nieuws. NG2 was net als 1 een erg lekkere game voor mij. Deze pak ik graag nog een keer op, zeker enhanced! Splinter Cell Conviction en Blacklist waren ook erg gewenst. Alleen Max Payne 3 nog nu en mn library is goed compleet.
  • Om dit soort voordelen zou ik al geen disctrayloze Xbox willen, heerlijk toch je ouwe spelletjes ff opnieuw spelen (enhanced dat is)
  • Jammer dat ik Fable 2 tijdje terug nog heb uitgespeeld. Naja dan nog maar een keer de Enhanced versie uitspelen, het is vaak toch wel een flinke upgrade ten opzichte van het origineel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren