1. Gamescom-liveshow bevat indrukwekkende line-up

Gamescom-liveshow bevat indrukwekkende line-up

Waaronder Death Stranding

Op de liveshow Gamescom: Opening Night Live zullen diverse uitgevers en ontwikkelaars aanwezig zijn om hun games te tonen, waaronder Hideo Kojima met Death Stranding.

Geoff Keighley neemt net als het E3 Coliseum de presentatie op zich en heeft dan ook de line-up bekendgemaakt. Naast de aanwezigheid van Hideo Kojima en zijn nieuwe game Death Stranding, zullen bedrijven als Activision, Electronic Arts, Capcom, Google (met Stadia), Bungie, Bandai Namco, Koch, Epic, Square Enix, Sony, Xbox Game Studios en Private Division aanwezig zijn. Diverse onafhankelijke studio's doen daarnaast nieuwe aankondigingen.

"Ik vind het geweldig om de game-industrie samen te brengen op deze unieke avond, waar veel van de grootste games op Gamescom die later dit jaar en in 2020 uitkomen worden gevierd", aldus Keighley. "Wereldwijde fans de de stream kijken kunnen een overzicht verwachten van wat er allemaal op Gamescom aanwezig is, maar ook updates en onthullingen rondom enkele van de meest langverwachte games. Daarnaast worden er nieuwe projecten aangekondigd."

Naast Gamescom: Opening Night Live werd eerder al bekendgemaakt dat Sega van plan is een nieuwe game aan te kondigden tijdens Gamescom, houdt Google een nieuwe Stadia Connect en toont Bandai Namco volgens geruchten meer van de nieuwe FromSoftware-game Elden Ring.

Gamescom: Opening Night Live wordt op 19 augustus om 20:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden op YouTube, Twitch en Mixer. Natuurlijk is de show ook op InsideGamer te zien.

Death Stranding

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren