1. Gamescom neemt in mei besluit over fysieke beurs

Gamescom neemt in mei besluit over fysieke beurs

Doorgaan of digitaal

Gamescom gaat in mei definitief een besluit nemen over het wel of niet doorgaan van de fysieke beurs. Dat maakte de organisatie onlangs bekend op de website van het jaarlijkse evenement.

Gamescom vindt vooralsnog van 25 tot 29 augustus plaats in Keulen. Door de uitbraak van het coronavirus zijn er veel twijfels of de fysieke beurs wel door kan gaan. Eerder gaf de organisatie een verklaring dat de beurs nog steeds doorgaat, maar dat ze wel de ontwikkelingen rond het virus goed in de gaten houden.

Nu heeft de organisatie aangekondigd dat het evenement doorgaat, maar dat er in mei een besluit wordt genomen of dat kan met de fysieke beurs. Ze onderzoeken ook de mogelijkheden om het evenement volledig digitaal te maken. Hoe dat in zijn werking gaat wordt op een later moment in aanloop naar Gamescom bekendgemaakt.

Gamescom vindt plaats van 25 tot 29 augustus. Wanneer het besluit in mei genomen gaat worden is nog niet bekend.

Gamescom

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Lijkt me stug dat ze dit afblazen. Eind augustus moet 't virus allang weer op z'n retour zijn, al dan niet (veel) eerder.
  • Zal erg jammer zijn.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren