1. Gamescom, Nvidia GeForce-kaarten en Assassin's Creed - Commentaar

Gamescom, Nvidia GeForce-kaarten en Assassin's Creed - Commentaar

Gamescom zit erop en eerlijk gezegd is er bar weinig schokkends gebeurt. Toch lopen Martin en Dennis in Commentaar even het nieuws af wat vanuit Duitsland is over komen waaien. En komt laatstgenoemde erachter dat er op het zelfs noemen van ******* een snoeiharde straf staat.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • 1200 dollar voor een gfx kaart? Die prijzen zijn tegenwoordig echt absurd. Word tijd AMD weer eens goede concurrentie word voor nvidia en de prijzen weer eens wat gaan zakken.


  Over het andere onderwerp, is het nou echt zo erg dat Odyssey qua gameplay op Origins lijkt? Ik vind persoonlijk van niet, op de gameplay van Origins vind ik weinig aan te merken en dat Odyssey nog meer een RPG word en de Naval combat terug komt kan ik alleen maar toejuichen. Als ze nu ook het verhaal keer op keer zouden rehashen dan zou ik er problemen mee hebben, maar het verhaal elke keer nieuw in Assassin's Creed en het vult de lore van de franchise elke keer aan en zelfs het rode draad verhaal ( toegegeven wel langzaam ) gaat ook gewoon vooruit. Ik kijk echt uit naar Odyssey maar dat er geen nieuw deel in 2019 komt kan ik niet rouwig om zijn genoeg andere games om te spelen.
 • @Meta_coola ik zie de lore niet echt naar een conclusie gaan tot nu toe. Telkens gaat het ieder deel om het vinden van een piece of eden. Jaarlijks een nieuwe deel uitbrengen met hetzelfde opzet wat dat betreft. Opzich is dat nog niet eens het grootste probleem. Het probleem is het jaarlijks uitbrengen van een nieuwe deel met kleine vernieuwingen. Wat dat betreft was Origins wel een uitspatter.

  Tldr; meer tijd tussen de games EN een nieuwe opzet zijn goed voor de health van je favo serie
 • @mightybundy

  Laten we het er op houden dat we daarin van mening verschillen. Ja het gaat langzaam maar ik zie persoonlijk wel vooruitgang in het verhaal. Het klopt dat het vaak om een pieces of eden gaat maar elk piece of eden heeft wel een andere functie (zelfs de verschillende appels hebben een verschillende functie) maar het is ook een paar keer over een sage gegaan.

  Overigens vind ik de opzet van Origins wel goed die mogen ze van mij voor deze "trilogie" gebruiken.

  Ik ben het er mee eens dat meer tijd tussen de delen moet zitten nu in 2018 eentje en dan weer in 2020 vind ik het persoonlijk het beste, maar dat weer houd mij er niet van om een Assassin's Creed te kopen wanneer het uit komt om de simpele reden ik vind het verhaal oprecht goed en zodra er een nieuw deel is koop ik hem gelijk en sla ik hem niet over dat niks van het verhaal wil missen.
 • @Meta_coola
  Wat een verrassing, meta vind het niet erg als een AC game wel of niet op de vorige lijkt en/of deze een jaar later uit komt.

  De wonderen zijn de wereld nog niet uit….
 • @Meta_coola

  Wat het grote probleem is dat mensen van Ac maar ook van andere ubisoft titels zoals Far cry hun buik vol krijgen. Natuurlijk zal Ac Odyssey een leuke game zijn. Maar ze zouden eens echt de tijd moeten nemen om Ac een goede make over te geven. Dat hebben sommige series nodig. Sony begreep dat met een God of War. Maar ubisoft lijkt dat niet te begrijpen. En poepen de zoveelste Ac en Fc game uit straks Watch Dogs 3. Daarom krijgen mensen steeds minder sympathie voor Ubisoft omdat ze simpel weg hun series aan het vernietigen zijn Als ze niet uitkijken. Heeft Ubisoft zowel Ac als de Fc serie kapot gemaakt
 • Videokaart van 1200 euro op TI is niet normaal!
  Dat is harstikke duur! overprice! en 2 we hebben nog geen eens benchmarken gezien,
  Als mensen nu al pre-order dan ben je echt kip met zonder kop
 • Zal voortaan wel komma's gebruiken😂.
  Op mobiel sla ik wel vaker dingetjes over en ook wel eens een type foutje erbij.
 • Mag wel wat beter knippen.
  Spider-Man is er heel duidelijk uit op te maken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren