1. Gamestreamer Ninja stapt over naar Mixer

Gamestreamer Ninja stapt over naar Mixer

Lid worden van zijn Mixer-kanaal is deze maand gratis

Niemand minder dan gamestreamer Ninja heeft Twitch verlaten. Voortaan zendt hij zijn livestreams uit op Mixer.

Tyler 'Ninja' Blevins staat bekend als de meest populaire streamer ter wereld. Jarenlang zond hij livestreams uit op Twitch, maar vanaf nu doet hij dat dus op Mixer, het streamingplatform van Microsoft.

Volgens Blevins komt hij hiermee "terug in contact met zijn roots" en helpt het hem "herinneren waarom hij zo dol is geworden op streamen". Het is niet bekend hoeveel geld er gemoeid is met de deal.

Deze maand kunnen mensen gratis lid worden van Ninja's Mixer-kanaal. Dit is dus het meest goedkope moment om de gamestreamer te volgen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Volgens Blevins komt hij hiermee "terug in contact met zijn roots"

  Zal eerder in contact met Dollars zijn 😂
 • Gaat natuurlijk puur om geld. In het begin had Mixer het grote voordeel dat er zo goed als geen vertraging in de uitzending zat, maar volgens mij heeft Twitch dat inmiddels ook weggewerkt. Of Twitch al 4K support heeft weet ik zo snel niet, maar ik zie het niet op hun website:
  https://stream.twitch.tv/encoding/

  De interface van Twitch vind ik vooralsnog een stuk fijner en overzichtelijker.
 • Het bevalt me wel als de gevestigde orde eens even stevige concurrentie krijgt. Steam met Epic, of nu dus Twitch met Mixer. Het binnenhalen van Ninja zal een hoop nieuw publiek betekenen. Dan moeten ze maar aantonen dit aan te kunnen net hun service, anders ben je ze net zo hard weer kwijt.
 • Ach Twitch is zichzelf toch aan het verkloten met hun dubbel standaard en enge gedrag van mods. Ze moeten al die mensen een kegel geven. Dat zal Twitch nog kunnen redden.
 • Deze gozer is niet serieus te nemen op zijn woorden. Hier een mooi voorbeeld van:

  https://www.youtube.com/watch?v=6m9hSSpS5EE
 • @mightybundy

  Ja want tijdens een het gamen trashtalken is gelijk aan pesten. Hou toch op man.
 • Naar iemand kijken die een game speelt, terwijl hij er "grappig" doorheen aan het lullen is.
  Ik zie de lol daar echt niet van in…
 • @Piet S.
  Ach.. Soms is het hartstikke lachen. Ik kan mij bijvoorbeeld prima vermaken met Soviet Womble: https://www.youtube.com/watch?v=1AULdtZ7y4c

  En het is soms best gezellig op de IG (PU moet ik zeggen..) Twitch! Maar hele dagen kijken zou ik ook nooit doen.
 • @Piet S.

  Niet dat ik er zelf naar kijk, maar ik kan mij best voorstellen dat het best vermakelijk is als je die game zelf ook veel speelt. Dat je naar iemand kan kijken die echt op een heel ander level zit en tegelijk ook nog entertainend is.
 • Ieder zijn ding he, voor mij persoonlijk vooral een generatiekloof, maar ik begrijp bijvoorbeeld ook niet wat er leuk is aan een pot voetbal kijken..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren