1. Gamevice spant nieuwe rechtszaak aan tegen Nintendo om Joy-Cons

Gamevice spant nieuwe rechtszaak aan tegen Nintendo om Joy-Cons

Wil dat verkoop in Verenigde Staten stopt

Gamevice heeft opnieuw een rechtszaak aangespannen tegen Nintendo. Dat blijkt uit een artikel van Bloomberg Law.

Vorige maand verloor de tabletfabrikant nog van de Japanse gamegigant en leek de strijd afgelopen te zijn. In 2017 diende Gamevice de eerste aanklacht tegen Nintendo in. De reden is dat de het bedrijf vond dat de Joy-Con van de Nintendo Switch te veel leek op hun Wikipad, waar Gamevice een patent op had. Later dat jaar trok Gamevice zich vrijwillig terug om in 2018 het weer opnieuw te doen. Ze eisten dat de aanvoer van de Nintendo Switch naar de Verenigde Staten volledig geblokkeerd werd. In 2019 verloren ze deze zaak.

Nu blijkt dat Gamevice opnieuw een aanklacht heeft ingediend met dezelfde eisen als de vorige keer. Ook zijn ze in hoger beroep gegaan in de zaak van vorig jaar. Wanneer de rechtszaak gaat plaatsvinden is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Kinderachtig gedrag. Dat is het enige wat ik hier op kan zeggen.
  • Hahaha ik zie bijna geen overeenkomst! de joycon's lijken een "verbetering" van de wiimotes en klikken aan de zijkant van het systeem.

    Dit gedrocht klikt compleet anders aan de console vast..
    Ach ja, nooit geschoten.. :p

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren