1. Gaming-evenement Gameforce wordt digitaal gehouden

Gaming-evenement Gameforce wordt digitaal gehouden

Op 3 en 4 oktober.

Door de huidige omstandigheden kan ook Gameforce, het grootste gaming-evenement van België, niet meer in fysiek vorm doorgaan. Dit is uitgesteld naar 6 en 7 maart 2021. Toch komt Gameforce met een online evenement om het gemis te compenseren

Net als vele andere organisaties gaat Gameforce een digitale vervanging van het evenement organiseren. Dit wordt in samenwerking met 4Gamers gedaan Het evenement zal plaatsvinden op 3 en 4 oktober. Op beide dagen kan je livestreams volgen van 13:00 tot minimaal 22:00 uur. Tijdens deze streams kan je vertoningen van nieuwe games verwachten. Welke games dit precies zijn is nog niet bekendgemaakt. De organisatie laat wel weten dat het flink aandacht wil besteden aan kleinere games en games van Belgische ontwikkelaars.

Het evenement kan gevolgd worden via de website van 4Gamers en live bekeken worden via hun Twitch-kanaal. Er zullen ook giveaways plaatsvinden van games en goodies tijdens de streams.

Dit artikel delen

Over de auteur

Ruan Moleman Houdt van RPG's, Indies, Virtual Reality en games die je samen kan spelen. Speculeert graag over de gekste leaks.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren