1. Ganondorf Theorie - Zelda BotW 2

Ganondorf Theorie - Zelda BotW 2

Aangespoord door het toffe artikel van Samuel in de nieuwe PU kreeg ik zin om dieper te duiken in de E3 trailer van Zelda Breath of the Wild 2. We lijken Ganondorf te zien, maar waarom en hoe lang ligt hij hier al? Leeft Ganondorf weer? Is dit de echte Ganondorf? De Ganondorf die we kennen uit The Legend of Zelda Twilight Princess? In deze RickaPraat neem ik je mee met mijn theorie over de trailer van The Legend of Zelda Breath of the Wild 2!

Ik kreeg vaak als feedback dat m'n kanaal een wat kiddy uitstraling had. Daar kan ik jullie geen ongelijk in geven. Hopelijk vinden jullie deze tof! :)

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Van Der Linden Liefhebber van Pokemon en Nintendo maar ook van Bloodborne en The Last of Us. YouTuber en Twitch Partner, kortom... vrijwel altijd met games bezig.

Reacties

  • Ik snap dat het een theorie is, maar staat BOTW niet los van de officiële tijdlijn? Meende dat het daar nooit onderdeel van uit maakte. Een groot deel van je theorie klinkt zo gek nog niet, maar dit lijkt mij dus niet de Ganondorf uit TP.

    Het lijkt mij eerder dat de Ganon uit BOTW, een soort geestelijke maar zwakkere vorm van Ganondorf is. Hij heeft daarbij zijn geest op één of andere manier los kunnen krijgen van zijn lichaam, en daar alsnog kwaad mee kunnen zaaien. Zie het als Sauron en de ring : toch krachtig genoeg zonder lichaam, maar kan nog krachtigere worden wanneer hij herenigt wordt met zijn ring. Ik denk dat wanneer Ganondorfs geest (genaamd Ganon) weer in contact komt met zijn lichaam (die nu dus gesealed is), shit echt losbarst en hij sterker terugkeert dan ooit te voren.

    De missie voor Link en Zelda lijkt mij dan ook om het lichaam op te sporen en voor altijd te vernietigen. Dit om toekomstige uitbarstingen van Ganon (de geest versie) te voorkomen. Ganon lijkt namelijk een terugkerende plaag te zijn, en dit komt dus omdat hij nooit volledig geveld is. En keer op keer diep onder de grond herstelt en opnieuw aanvalt.

    Leuke video, alleen je thumb-nail is mij te 13 in een dozijn Youtuber plaatje met overdreven expressie. Het is dat ik je ken, maar anders had ik er nooit opgeklikt, zelfs als Zelda-fan.
  • Dat soy hoofd op je thumbnail is wel echt schaamteloos.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren