1. Gary Whitta vervangt Animal Crossing-talkshow voor Fall Guys

Gary Whitta vervangt Animal Crossing-talkshow voor Fall Guys

Talk Guys: Ultimate Chatting

De Animal Crossing-talkshow van Gary Whitta is op pauze gezet en wordt vervangen voor een talkshow die zich afspeelt in Fall Guys: Ultimate Knockout.

Whitta, die onder andere bekend is van het schrijven van het Rogue One: A Star Wars Story-script en het runnen van het PC Gamer-tijdschrift, begon eerder dit jaar een talkshow die zich geheel in de Switch-game Animal Crossing: New Horizons afspeelt. In Animal Talking, dat weergegeven wordt in de game via Twitch, ontvangt Whitta diverse gasten. Eerder kwamen mensen als Brie Larson, Xbox-hoofd Phil Spencer, Selena Gomez en God of War-ontwikkelaar Cory Barlog al virtueel op bezoek.

Via Twitter laat Whitta weten dat de talkshow tijdelijk stopt en plaatsmaakt voor een soortgelijk concept in een andere game. Talk Guys: Ultimate Chatting wordt zoals de naam al aangeeft in de populaire battle royale-game Fall Guys opgenomen. Whitta presenteert de show samen met Kate Stark, die ook al meehielp met Animal Talking. Verder moet het concept van de show hetzelfde blijven: diverse gasten komen langs om over een grote verscheidenheid aan onderwerpen te praten. Meer details zijn er nog niet.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Alvast excuses voor wéér een Fall Guys-nieuwtje, maar deze vond ik wel wat belangrijker (en leuker) dan de zoveelste skin in de game :)
  • @MichelMusters

    Het is al goed, schatje. :-)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren