1. Gearbox: 'Borderlands 3 is niet op E3 aanwezig'

Gearbox: 'Borderlands 3 is niet op E3 aanwezig'

Maar wanneer wordt de game dan wel getoond?

Gearbox zou in een ruimte vol met journalisten hebben gemeld dat Borderlands 3 niet op E3 wordt getoond.

Dit claimt Shack News. Er was eerder deze week een evenement voor de pers waar CEO Randy Pitchford dit zou hebben verteld aan journalisten. Daarbij vertelde hij dat hij verwacht dat ondanks zijn claim, er altijd nog veel mensen zullen zijn die de game toch op E3 verwachten, maar dat dit echt niet het geval is. "De ontwikkelaars bij Gearbox werken harder dan ooit om nieuwe en spannende dingen te leveren. Jullie passie geeft ons energie."

Het is mogelijk dat Pitchford tijdens het evenement de pers probeerde te misleiden. Hij zei dat Borderlands 3 niet op E3 aanwezig is, maar de game zou bijvoorbeeld wel tijdens een persconferentie vlak voor E3 getoond kunnen worden.

Vorige week lekte Walmart Canada een lijst met games die mogelijk op of rond E3 worden aangekondigd. Een van die games was Rage 2, een spel dat inmiddels officieel is aangekondigd. Een andere game was ook Borderlands 3, waardoor mensen hoopten dat de game op E3 aanwezig zou zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ach Ancel zei vorig jaar precies hetzelfde over Beyond good and evil 2. Dus misschien een zelfde truc maar dan van Gearbox.
 • Dit is een beetje uit zijn verband gerukt. Pak de serie tweets van Randy er eens bij. Hij praat over misleiding in (mis)interpretaties van mensen en over dat mensen toch hun eigen draai geven aan alles wat ze te horen krijgen. Hij zegt alles heel cryptisch, wat mij niet overtuigd dat BL3 niet te zien zal zijn.

  Maar fuck it, ik wil die game gewoon heeeel graag!
 • @That Mr Awesome

  Ik hoop dat je gelijk hebt, maar de Rage 2 gameplay trailer ziet er wel bijzonder tof uit. Die kan de "pijn" wel verzachten. En id software werkt er aan mee. Na Doom 2016 heb ik er t volste vertrouwen in. Voornamelijk als Hugo Martin zich er mee bemoeit, dan gaat t een hele dikke titel worden die Borderlands 3 wel ff kan laten wachten.

  Interview met Hugo Martin van Noclip: https://youtu.be/LVLecokaRv4
 • @JaJa_jr
  Ik heb de Rage 2 gameplay trailer ook gezien. Wat VET :)
 • @That Mr Awesome

  Klopt dit zijn eigenlijk 2 dingen die los van elkaar staan.
 • @mentalmars

  Heb jij niet meer inside info? :P

  Nee, ik zou normaal gesproken mn hand eigenlijk wel in het vuur durven steken voor een Borderlands 3 reveal dit jaar! Misschien niet E3 dan, maar PAX? Maar ik verwacht de game zeker binnenkort te zien.
 • @That Mr Awesome

  Vorige gearbox games zijn ook tijdens een 'gamescom + PAX' combo tentoonstelt.

  Voor zover het er nu uitziet zullen enkele vergelijkbare titels (the division 2 en Anthem) ook op de E3 getoond worden. Het zou een slimme zet zijn om eerst te kijken wat de concurrentie doet een dat je eigen marketing op aan te passen.

  Door je eigen moment te kiezen word je ook niet onder gesneeuwd door alle media berichtgevingen.
 • Met de geruchten van Star Fox deze opmerking de Microsoft geruchten etc mag de E3 snel beginnen zodat we weten wat er wel en niet is op de E3
 • Ik wil het en ik wil het nu! :D Borderlands 1 en 2 behorden tot mijn meest favo games aller tijden. Als 3 ook maar even goed wordt als 2 dan ben ik al helemaal tevree
 • Mag hopen dat ze los van de E3 toch wel wat bekend gaan maken/laten zien…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren