1. Gearbox lijkt te hinten naar aankomende Borderlands 3-onthulling

Gearbox lijkt te hinten naar aankomende Borderlands 3-onthulling

Op 28 maart tijdens PAX East

Met een tweet lijkt Gearbox te hinten naar de mogelijkheid dat Borderlands 3 later deze maand wordt onthuld.

Gearbox houdt tijdens PAX East op 28 maart een panel. Hoewel dit al eerder bekend was, is nog niet duidelijk wat het bedrijf daar precies gaat bespreken. Wel werd er eerder al gehint naar "nooit eerder vertoonde onthullingen".

Gearbox heeft nu in een tweet een illustratie getoond waarop een verkeersbord naast een snelweg staat met daarop de datum 28 maart en de stadsnaam Boston. Daarmee wordt duidelijk gerefereerd naar de presentatie op PAX East. Daarnaast is ook 'Exit 3' te zien op het bord, wat lijkt te hinten naar Borderlands 3.

Dat een derde deel in de Borderlands-reeks in ontwikkeling is, lijkt al jaren alles behalve bevestigd. Mogelijk geeft Gearbox op 28 maart dus de eerste details rondom het langverwachte spel.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Oké, ze kunnen het niet maken om hem nu niet aan te kondigen de 28e.

  Excited!! Hoop dat ie dit najaar nog in de schappen ligt.
 • Borderlands 2 vind ik nog steeds 1 van de beste games ooit. Wat een game was dat man. Laat maar komen dit derde deel :)
 • Als de Gearbox specialist zal ik hier ook nog ff op reageren.

  De "nooit eerder vertoonde onthullingen" tekst op de PAX site is de standaard tekst die Gearbox opgeeft bij al hun panels. Ook die panels waar niet zo veel viel te beleven.

  Deze nieuwe afbeelding met "EXIT 3" is zo goed als een bevestiging.

  Wat mij voornamelijk opvalt is het entousiasme op social media van de mensen die bij GBX of 2K werken. Dus er is wel degelijk iets gaande.

  Persoonlijk kijk ik erg uit naar deze game. En als 2K Benelux mee leest, jullie hebben mijn nummer he, ik kom graag even op kantoor een potje spelen en pizza eten ;)
 • @mentalmars
  Inderdaad, dit voelt in alles als een bevestiging!

  Niet alleen het enthousiasme bij de devs, maar in het algemeen bij gamers valt me op. Als je het zo leest zitten er een boel mensen echt wel te wachten op een nieuwe 'main' Borderlands. Ik kan zelf ook echt niet wachten!
 • @That Mr Awesome Ik zie wat kritiek online dat "looter-shooters" het niet zo goed doen de laatste tijd. Bij de een is de loot is niet interessant en een ander heeft weer een gebrek aan end-game content. Dit zijn dingen die Gearbox met Borderlands 2 toen wel goed deed. Ze hebben toen een blauwdruk neergelegd van hoe je het moet doen, maar andere developers zijn niet instaat geweest om alle facetten goed uit te voeren (dit kan zijn door tijd/geld gebrek ipv onkunde). Het voelt een beetje als of the koning van de "looter-shooter" terug komt.
 • @mentalmars
  Couldn't agree more. De enorme hoeveelheid loot uit Borderlands is gewoon niet te balancen als je dat naar een shared world (met eventueel pvp) brengt. In die zin snap ik dat andere studio's kritiek krijgen. Ik hoop en verwacht dan ook dat BL3 weg blijft bij die online zaken en lekker zijn eigen ding doet zoals we de serie kennen.

  Als ie uitkomt misschien maar eens coöppen met een groepje IG'ers!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren