1. Gearbox hint naar nog een Borderlands-game

Gearbox hint naar nog een Borderlands-game

Borderlands: The Handsome Collection op de Switch?

Op Twitter heeft Gearbox Software gehint naar een derde onthulling voor de consumentenbeurs PAX East. Ditmaal lijkt het te gaan om Borderlands 2.

In de tweet is een licht vervaagde afbeelding te zien van een screenshot uit Borderlands 2. Dit is te zien aan het silhouet van het personage Maya uit de game. Maya is van de speelbare Siren-klasse en is alleen te vinden in Borderlands 2.

Het lijkt hier dus te gaan om een port van Borderlands 2 of Borderlands: The Handsome Collection naar een nieuw platform, vermoedelijk de Nintendo Switch. The Handsome Collection verscheen eerder voor PlayStation 4 en Xbox One, en Borderlands 2 werd eind 2018 uitgebracht voor PSVR. Deze laatste game kreeg recent ondersteuning voor de Aim Controller.

Borderlands 3

Bovenstaande tweet is niet de eerste hint naar een onthulling op PAX East. Eerder deze week plaatste Gearbox een afbeelding waarop een bord boven een snelweg met de datum 28 maart te zien is. Met name het aanvullende bord met 'uitgang 3' wijst op een aankondiging van Borderlands 3. De game lekte eerder toen Walmart Canada verschillende onaangekondigde games online zette, waaronder het Rage 2.

Daarnaast plaatste de ontwikkelaar een andere cryptische tweet met de tekst 'tijd om nog een game te teasen voor PAX!' en een afbeelding die doet denken aan het door Gearbox uitgegeven We Happy Few. Op het internet wordt gespeculeerd over een DLC-pakket voor die game, maar het zou ook kunnen gaan om een gloednieuwe titel.

Op donderdag 28 maart om 20:00 uur houdt Gearbox een presentatie op PAX East in Boston.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Wn is deze presentatie van gearbox ook te zien via een livestream ?
  • @Tepelstreeltje Ik had dit gisteren al even nagevraagd bij new media manager van Gearbox; Je kan de GBX presentatie op twitch bekijken. Dit kan via het officiele PAX kanaal maar ook het twitch kanaal van Gearbox Official zelf.
  • Borderlands op de Nintendo Switch zou idd erg vet zijn, maar dit is duidelijk een screenshot van de SNES versie ;)

    In 2017 heeft Randy Pitchford aangegeven dat ze in eerste instantie wel met Nintendo in gesprek waren, maar dat dit om een of andere reden gestopt is. Het is heel goed mogelijk dat die relatie weer opgang gekomen is. Maar het zou ook zomaar om BL2VR betreffen.

    Borderlands 2 VR is een timed exclusive, het zou ook zomaar kunnen dat ze de game naar de PC brengen. Ik heb wel meerdere retweets gezien van de Developers zelf die alleen een bril emoticon als reactie geven.

    Als dat het niet is dan is het Minecraft: Borderlands Edition :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren