1. Gearbox kondigt eind deze maand mogelijk nog een game aan

Gearbox kondigt eind deze maand mogelijk nog een game aan

Met wederom een illustratie

Het lijkt er op dat Gearbox op 28 maart tijdens zijn panel op PAX East een tweede game aankondigt.

Gisteren hintte de ontwikkelaar al naar een mogelijke onthulling van Borderlands 3 via een illustratie. Gearbox plaatste daarna echter nog een illustratie op Twitter met de tekst "tijd om nog een game te teasen voor PAX!". Daarmee lijkt de ontwikkelaar te suggereren dat er minstens twee games worden onthuld.

In de illustratie is een soort gedemonteerde robot op een tafel te zien, met draden die uit de robot lopen. Het is niet bekend naar welke game het lijkt te hinten, al is het natuurlijk altijd een mogelijkheid dat het om nog een Borderlands-titel gaat.

Gearbox houdt zijn panel op 28 maart tijdens PAX East.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik vermoed dat dit om een 'Gearbox Publishing' titel gaat, het zou mogelijk ook om een DLC pakket van 'We Happy Few' kunnen gaan. Hoewel 'Compulsion Games' nu onderdeel van Microsoft uit maakt, valt 'We Happy Few' waarschijnlijk nog onder de oude deal met Gearbox.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren